• Hur tänker vissa människor?!

Den senaste tiden av mina (ynka) 20år har i princip gått ut på att hitta mig själv,
precis som vilken ungdom som helst.

Vem är jag!? Vad vill jag få ut av det ända liv jag lever & kommer leva?
Tankar snurrar hela tiden i mitt huvud, varför saker händer, varför människor beter som de gör, allt möjligt!!

En sak dock, kan jag faktiskt inte förstå. Jag har ibland på tåg, tunnelbanan & bussen observerat människor runt om kring mig och ärligt talat, vissa människor förstår jag mig inte på, vad gör de? Varför gör de som de gör, nån måtta får det väl ändå vara!

Bara en sådan sak som de tjejer som har på sig
1. Alldeles för små kläder
2. Använder alldeles för utmanande kläder
3. Har en mask till smink
De vaknade säkert på morgonen, duschade, sminkade sig alldeles för mycket, satte på sig kläder & smycken, bytte sedan om 1000ggr innan de hittade den perfekta kjolen  &  den där tröjan som avslöjar varje detalj på deras kropp, drog nog upp kjolen lite för att visa mer av benen (för uppmärksamheten från omgivningen), tröjan åkte ner lite bara för att visa mer bröst + "bättrade" på sminket lite till.

Allt detta & mycket till enbart för att få uppmärksamhet av ett gäng killar som bara ser dessa tjejer som "knulldockor" och inget annat (självklart finns undantag, men det händer inte ofta).
Tjejerna träffas, förfestar på någon krog där de säljer lakritsshots för bara 19kr/st *SUPERBILLIGT* (HAHA), super sig så fulla att de inte vet vad de heter, vart de är eller vad de ska göra. Går vidare till någon klubb dit alla andra tjejer och killar som spelar i samma liga går, de visar upp sina trådar till kläder, dricker mycket till, står och (ursäkta mig, men...) äcklar sig & ålar sig till någon dålig s.k. R&B låt från förra årets hitlista, med en kille bakom sig vars tankar snurrar enbart kring orden "sätta på, sätta på, sätta på".
Det värsta av allt är att han ofta får doppa chipsen i dippen.
Där står, i klubben alla dessa killar och tjejer, halvnakna & praktiskt taget har sex på dansgolvet fast med kläderna på!

Lite måtta och självrespekt borde det väl ändå finnas!!

Det som händer sen på vägen hem med tjejerna kan man bara gissa sig fram till...

Jag vet med nästan 100% säkerhet att många som läser det här nog inte håller med mig, för att de själva är en sådan som uppskattar att gå ut på krogen/klubben. Jag drar inte alla över en kam men de flesta stämmer tyvärr in på min lilla beskrivning, låt mig säga: Väx upp!

Jag ödlsar heller ingen onödig energi som många tycker, utan tycker bara att det är allmänt synd att människor ska förstöra deras liv och kroppar på det sätt som de gör, väldigt tråkigt!!

En person som betyder väldigt mycket för mig, skickade ett sms till mig en kväll då jag satt på nattbussen på väg hem, mycket klokt skrivet enligt mig:

Jag skrev ungefär: Fattar inte hur vissa tjejer kan bete sig som de gör, hur de kan supa ner sig själv till botten fattar de inte vad de gör med sina kroppar, etc.....
svar:
"Vet du vad? NEJ!! Hon fattar inte det själv. Vet du varför? Hon är en liten bebis som inte vet vem hon är. Hon vill bli sedd och gör vad som helst för att få uppmärksamhet, te.x som att gå i för små byxor och bli skitfull på någon liten lokal skitpub någonstans för att sen stapla hem med sin mobil i örat tjatandes på någon kille som är på andra sidan stan för att han är den hon vill sära sina outvecklade ben för så att hon imorgon ska kunna ringa tjejen som hon tror är hennes bästa kompis för att hon ska känna att hennes tjejgäng ser upp till henne! Normalt beteende för osäkra tjejer som inte vet var eller vem de är."

Personligen tycker jag att svaret var klockrent!!
Personer som inte kan hantera alkohol ska inte dricka, så enkelt är det!
Personer som inte har hittat sig själva borde någonstans stanna upp och tänka 5ggr till innan de gör något...

Säg vad ni vill om mitt inlägg, jag beskriver bara hur verkligheten ser ut, verkligheten ljuger inte!
Faktum e faktum, så e det bara...

Ha det bäst!


Bye bye Beccis

                                                                                                                                                                                                 

• Pappas African Gray Parrot 10 mån gamla Puppi



Pappas underbara papegoja i Grekland, 10 månader gammal och pratar grekiska,
Han säger ord som: Puss (=filaki), Vem e det (=pios ine) och massa fler ord samt meningar...

HELCOOL GOJJA E DU PUPPI!!!

Bye bye Beccis

ps. se mer vidoen på www.youtube.com (sökord= Puppi) (Användare = Sammernic )

RSS 2.0